woensdag 4 augustus 2010

zomervakantie









Helaas onze vakantie zit er weer op. We hebben heerlijk weer gehad in ons eigen kikkerlandje, op een enkel noodweer hier en daar na dan....... Gelukkig hebben we geen schade geleden.
We begonnen met de WK finale. Wij hadden geen inktvis nodig, maar Tukker voorspelde de nederlaag van Nederland ook een uur voor de wedstrijd. 2 malle oranje beiern mutsen en onder de een een kaartje van Spanje met een brokje en onder de ander Nederland ook met een brokje.
Tukker op 10 meter afstand en dan "Tukker zoek de winnaar!" Tja en over duidelijk ging hij eerst naar de ene om vervolgens toch de ander te kiezen. En ja wij wisten niet wie eronder zat .......oohhhh nee het is Nederland. Ja het werd huilen met de muts op.
Natuurlijk ging zijn favoriete lekke bal mee om te spelen. De foto is mislukt, maar toch vind ik hem mooi.
3 weken heeft hij heel heel heeeel graag ook in onze slaapcabiene willen komen, maar dat was ten strengste verboden. De laatste dag voor vertrek was het dan eindelijk zover, de rits ging open om even met baasje uit te buiken. Eerst lekker kroelen en dan genieten.
We hebben heerlijk gefietst in de omgeving en heerlijke wandelingen in het bos gemaakt. Luuk had veel vriendjes en er was een recreatie team, hij heeft de vakantie van zijn leven gehad. Ja en als het kind tevreden is, zijn de ouders dat ook. Ja het was heerlijk, hier kunnen we weer even op teren en hebben mooie herinneringen om te koesteren.

1 opmerking:

  1. oeps zie nu pas dat je weer eens stukje hebt geschreven... hahaha maar ik ben weer bij!

    BeantwoordenVerwijderen